Followers

Ujian Dah Mula SPM Coming soon .

hellooooo ^_^


hari ni tiba tiba ja idea datang mencurah curah . korang buat apa tu ? facebooking ye ?
nina baru je habis tengok VANILLA COKLAT . aiseymannn sweetnya diorang kan ?
nina nak jugak lah pakwe ka husband ka macam tu . *gatal kan ?



tengok tajuk nina . saja nak mention SPM . 
yo lah im a candidates SPM 2012 .
mau tak cuak kan . btw ujian satu dah mula . nina ni gelisah tak mau mau dah .
tidur tak lena , mandi tak basah *basah jugak , makan je kenyang ye . 
otak otak semua saraf saraf mula beroperasi sebab nina kena study . tengok dah dua minggu tak update blog . berhabuk ditambah dengan sawang . semua complete . 
tapi nasib baik korang ada kan ? siap tinggalkan jejak plus comment lagi . *muahh sikit .



korang ujian tak lagi . ha study betul betul . dont play play ya ?



jom buku sejarah dah panggil tu . apa lagi kena lah tinggalkan blog nina terkontang kanting menjaga diri sendiri . 




suka ? like or comment ok !

1 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥:

petakbunga said...

Jom joint 1st GA petakbunga...
Gambar adalah bebas.. (: Asalkan hak milik sendiri.. bukan google org lain punya.
nk hantar gmbr adik yg pandai bergaya pn boleh.. abag hensem yg bergaya pn boleh.. ayah smart bergaya pn boleh.. makcik vouge yg bergaya pn boleh.. janji bergaya..:)
petakbunga.blogspot.com