Followers

Ujian Dah Mula SPM Coming soon .

hellooooo ^_^


hari ni tiba tiba ja idea datang mencurah curah . korang buat apa tu ? facebooking ye ?
nina baru je habis tengok VANILLA COKLAT . aiseymannn sweetnya diorang kan ?
nina nak jugak lah pakwe ka husband ka macam tu . *gatal kan ?



tengok tajuk nina . saja nak mention SPM . 
yo lah im a candidates SPM 2012 .
mau tak cuak kan . btw ujian satu dah mula . nina ni gelisah tak mau mau dah .
tidur tak lena , mandi tak basah *basah jugak , makan je kenyang ye . 
otak otak semua saraf saraf mula beroperasi sebab nina kena study . tengok dah dua minggu tak update blog . berhabuk ditambah dengan sawang . semua complete . 
tapi nasib baik korang ada kan ? siap tinggalkan jejak plus comment lagi . *muahh sikit .



korang ujian tak lagi . ha study betul betul . dont play play ya ?



jom buku sejarah dah panggil tu . apa lagi kena lah tinggalkan blog nina terkontang kanting menjaga diri sendiri . 




suka ? like or comment ok !

"Penat lah Jadi Budak SPM ni"

Assalamualaikum ^_^
Jawab jangan tak jawab . 




dah lama nina tak mencoret dekat blog nina ni . actually taip ja tak pakai pensil pun . 
tengok tajuk nina tu 

"Penat lah Jadi Budak SPM ni"


sapa yang SPM tahun ni angkat kaki !
hehe . 
korang letih tak ? kalau nina letih ooo .
dengan tusyen lagi , mana nak buat homework yang menggunung lagi *kalah Gunung Everest
aktiviti dekat sekolah lagi . 
semua tu sangat memenatkan ye dok ?


TAPI ..
korang jangan putus asa macam nina .
nak berjaya memang susah tapi kalau dah berjaya kita akan lega + gumbira . 


jadi kita kena lah kuat sikit . 
setakat pegi tusyen hari hari tu ok je kan ?
asalkan your future okay . 
ye takk ?


JOM SAMA SAMA KITA BERUSAHA 
KEMUDIAN BERTAWAKAL 
MOGA MOGA DAPAT RESULT YANG MELETOPPP





suka ? like or comment ok !

" First Giveaway By Butik fiQ'Ra "

hello :)


sementara ada masa dan hari ni sangat lah rajin so nina nak join GA .
jom reramai kita join sambil kita menambahkan kenalan bloggers kan ?





ha tengok nina dah join so jom JOIN .


suka ? like or comment ok !

Nina Kembali Berblogging !

heyyyy , ^_^


dah lama nina tak active berblogging . 
beku otak nak tulis . blurrrrr .


setelah lama nina berehat dari dunia blogging yang best nie , nina kembali , hey im back !!
nina gembira sebab blog adalah satu cara nina nak hilangkan stress nina . 
edit ja blog hilang stress . macam tu je ?
heheh



so korang jangan sombong sombong dengan nina . 

To all my follower : im back :)




suka ? like or comment ok !