Followers

what's wrong with my blog ?

hello ^_^


dah lama nina tak update nina punya blog . 
dah banyak sangat habuk yg membina kan ?
now jom cuci kembali blog nina . 



dah agak lama nina dia menyepi . sebab apa ? sebabnya nina malas nak update . thanks utk korang yg dah BW dekat blog nina yg tak seberapa . ada jgak yg tinggalkan komen komen membina . dan ada jugak yg tak tinggalkan komen tapi mengutuk dekat tempat lain . ok nina tak kesah pun sebenarnya . SABAR JE .



tengaok tajuk kat atas tu ! 'WHAT'S WRONG WITH MY BLOG ' KORANG BOLEH JAWAB TAK ?
now nina nak korang jawab dengan sejujur dan seikhlasnya ?


  • Blog nina korang rasa berat tak ? 
ha jawab jangan tak jawab . nina bukak blog nina ni ok ja . tak lah lambat mna pun . tak lah berat mna pun . nak kata internet nina ni ok ja . maybe yg org kta blog nina berat tu sebab internet dia lambat or maybe dia dok ulu kot . *just a joke .



so korang komen lah . jawab nina punya soalan tu . 





suka ? like or comment ok !

1 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥:

aiman said...

x berat pun la,hehe,cepat ja