Followers

what's wrong with my blog ?

hello ^_^


dah lama nina tak update nina punya blog . 
dah banyak sangat habuk yg membina kan ?
now jom cuci kembali blog nina . 



dah agak lama nina dia menyepi . sebab apa ? sebabnya nina malas nak update . thanks utk korang yg dah BW dekat blog nina yg tak seberapa . ada jgak yg tinggalkan komen komen membina . dan ada jugak yg tak tinggalkan komen tapi mengutuk dekat tempat lain . ok nina tak kesah pun sebenarnya . SABAR JE .



tengaok tajuk kat atas tu ! 'WHAT'S WRONG WITH MY BLOG ' KORANG BOLEH JAWAB TAK ?
now nina nak korang jawab dengan sejujur dan seikhlasnya ?


  • Blog nina korang rasa berat tak ? 
ha jawab jangan tak jawab . nina bukak blog nina ni ok ja . tak lah lambat mna pun . tak lah berat mna pun . nak kata internet nina ni ok ja . maybe yg org kta blog nina berat tu sebab internet dia lambat or maybe dia dok ulu kot . *just a joke .



so korang komen lah . jawab nina punya soalan tu . 





suka ? like or comment ok !

Mega Giveaway By Cik Bunny



nina nak join GA by cik bunny . 
jom reramai join . 




Senarai sponsor GA nie .



dah terjah . kalo suka like *tiada paksaan


suka ? like or comment ok !

Cara Hilangkan Stress

hello :0


dah lama kan nina tak berkongsi pendapat nina dengan korang
nina bukan ape cumanya tak de idea . tak tahu apa yg nina nak kongsi dengan korang .\
hari ni nina ada idea nak berkongsi dengan korang



korang stress ? 
apa yg menyebabkan korang stress dan tak tahu cara nak menanganinya .
jom terjah entry nina .



Cara Hilangkan Stress




Gelak dengan sepuas-puasnya - ni salah satu cara yg nina buat untuk hilangkan stress . gelak dengan kawan kawan ataupun tengok video lucu dekat youtube then gelak .Badan kita akan mengeluarkan satu hormon untuk buat kita gembira .



Makan coklat  -Korang suka makan coklat ? nina pun suka . salah satu cata nak hilangakan stress korang dengan makan coklat . tapi beli coklat mahal tau . heh . tak menggemukkan . betul tak . coklat yang disarankan ialah cadburry .



Menangis - Korang sure penah menangis . tak reti nak nangis ?  bukan manusia lah tu . nangis dengan semahu-mahunya . maybe akan buat hati korang aman dan damai .



Tarik nafas dalam dalam - Tarik nafas dalam -dlm . selepas tu korang akan lega .



Jumpa kaunselor - kalo tahap korang tu dah teruk sgt jangan lupa jumpa kaunselor . mungkin dapat membantu .

suka ? like or comment ok !

SEGMEN | JOM TAMBAH FOLLOWER

 TEKAN BANNER UTK KE BLOG LULU 


nina join satu lagi segmen 

SEGMEN | JOM TAMBAH FOLLOWER

sebab disamping dpt meningkatkan follower nina juga dapat  berkongsi ilmu *yeke  
dengan bloggers yg lain .



SYARAT-SYARATNYA





  • Ambik header kat atas, letak dalam entri beserta linkkan ke entri ini, dengan tajuk "JOM TAMBAH FOLLOWER"




  • Dalam entri tu, nak tulis apa pun boleh, paling penting, ceritalah kenapa korang join segmen ni, kan




  • Dah siap, hantar link entri tu kat ruangan komen dalam entri ni




  • Tarikh tutup ahad ni 11 (11.12.11) menjelang tengah malam..




  • Korang join tau . Dan sama sama like status nina yg nie . TEKAN SINI


    suka ? like or comment ok !

    Segmen | Genk Cari Blogger

    nina nak join segmen 

    Segmen | Genk Cari Blogger




    - pastikan anda ada BLOG
    - Buat tajuk entri : Segmen | Genk Cari Blogger
    - Kalau nak follow blog genk,followlah, kalau tak nak tak apa 
    - Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
    - Dah siap entri, hantar link entri anda [BUKAN LINK BLOG] ke ruangan komen entri ini
    - Tarikh tutup :13/12/11, jam 2 petang [boleh berubah bila-bila masa]
    - Dah join, datanglah blog orang lain ea

    hehe :)


    suka ? like or comment ok !

    “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”



    dah lama nina tak join apa apa GA or SEGMEN .
    so nina nak join “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”
    kepada follower nina jom join GA nie . 
    hadiah lumayan menanti anda !


    SENARAI LINK SPONSORS 





    SEKIAN . DOAKAN NINA DAPAT YE 

    JANGAN LUPA LIKE TAU !


    suka ? like or comment ok !