Followers

Pakwe lari ? Kenapa ?

hye korang ^_^
nina kembali setelah lama bersara .
eh eh bersara kejapp je . 
nie dah kembali nak aktif . 


nina dah janji  nak buat entry pasal tut tut . ape tu ?


kenapa GF or BF korang bosan alias bored ?
nak tahuk kenapa ? check sini !!!!!



Korang nie terlalu mengada . Betul ke ? kekeadang Gf or Bf ni tak suka pasangan diorg mengada ngada . alah kena penyapu sikit dah riuh sekampung . haih jenuh . korang tak boleh ngade ngada sgt nnti pasangan korang LARI or run away . nnti sapa yg susah ?


Korang nie terlalu membosankan     Korang membosankan ke tak ? hangkat kaki . dah nmpak dah beberapa org yang hangkat . Bf Or Gf korang membosankan ke tak ? ciri ciri pasangan korang sgtlah membosankan ialah ,kalo date t tempat yg sama ja nak pegi tak maoo tempat len dah , kalo makan makan yg sama ja , kalo cakapa asyik cakap benda yg sama iaitu I LOVE U ,U LOVE ME . tidakkah sgt bosan . tak berkembang minda kan ?


Korang terlalu ikut perasaan  ikut perasaan mcm mana ? hah selalu nak nanges , merajuk. kena marah skit dengan pakwe or makwe tu terus nak nanges ,merajuk sampai berbulan bulan . tak ke bosan ?? ade apa ciri ciri nie dekat korang . so make a change .


Korang seorang yg QUEEN CONTROL  yang nie mesti ramai kan ? cepat jawab ! boleh tu boleh nak jadi QUEEN CONTROL tapi janganlah melampau . smapaikan dia keluar dengan mak die pun korang jeles . tak ke susah pasangan korang tu . pastu dua puloh empat jam seminggu nak tau dia ada dekat mana . call mesej sampai tak berenti renti . ponat pasangan korang nak jawab . buang kredit satu lagik.






suka ? like or comment ok !

3 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥:

Ku Azhar said...

kna tmbah 1 lg..korg selalu buat keje gila xbgtau diorg...hehehe

♥mylifeismine♥ said...

@Ku Azhara'a kan ? btw thanks

♥mylifeismine♥ said...

@Ku Azhara'a kan ? btw thanks