Followers

im gonna say goodbye to 4 amethyst

selamat malam korang 
^______^


sebelum nina memulakan bicara , nina nak mntak maaf sesangat lah sbb lama tak hapdet nina punya blog . (habuk manyak gilak nie)


ok tgok tajuk nina tu . ala ala . sesedih nie . 


sebab apa nina gonna say goodbye to 4 amethyst . nina nak pindah sekolah . uhuk uhuk (sure musuh2 nina gembira tak terhingga kan ?)


bukan lah . nina nak pindah kelas ? sebab apa pulak kan tetiba je nak pindah kelas !

sebab nye nina dapat terok waktu final exam . ahak . sah sah dah kena pindah kelas . ina nak kongsi lah dengan korang kenangan dekat 4 AMETHYST nie .


 this class make my day more happier


 tak boleh nak sekelas ngan kembar nina nie :(


 my neighbour tersyg :))


an awesome teacher


 budak sekelas yg sporting 


i'll miss this teacher . math mode teacher 

sebelum tu TEKAN SINI dan SINI 



suka ? like or comment ok !

2 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥:

certeka,ahah said...

hahha,teruk sgt ka result?
ala,p mai pmai ble jmpa jgk,
aku yg xle jmpak dah .

♥mylifeismine♥ said...

@certeka,ahah terok tu x lah sgt . ok ok je . tapi nak kena pindah kelas tu yg sedih :(