Followers

terkuno pasal hari kokokurikulum

good morning everyone *bajet speaking


korg tgh buat ape pagi pagi buta nie ? membuta ek ? dah dah cepat belek blog PINK nina nie
cantik tak ? *mula terperasan

ok hari nie nina nak hapdett pasal tajuk kat atas tu 

TERKUNO SEBENTAR
 tahuk kenapa ? sebabnya org lain dah sambut TIGA tahun berturut turut nina ni baru dok terkedek kdek nak sambut . *tak ke kuno tu
 kesian sungguh nina nie . then hari koko tu seronok lah jugak kan . I CAN SEE YOU 
eh eh dah mula dah nina menggatal . nina seronok lah sebab DIA ada . eiceman .
nak tahuk sape si DIA tu ? *mane boleh lagi
nina dapat tiket free . alolo cik abg yg bagi . *lawak je


beli macam macam . yg banyaknya mesti lah makanan yg lazat lazat belaka ! *eh lazat ke ?biase aje
then tolong kawan nina berniaga . BEST lah jugak kan .tapi nina ni tak de bakat berniaga lah katakan .*kecewa


EH EH tak nak potpet lama lama . nant korang pun bosan nak baca kan ? so nina bagi gamabar yg tak seberapa . *aisehhh

 
nie jeera & farah hanim



 
we <3
 


 
ni alyaa



 
suka buat muka pelik*gambar kt belakang tu x dak kena mengena

 

 
acewah belajar mengecat or wtv . TANGAN KAYUUU

Lastly nina nak bagi tahuk ada strawberry dipped in chocolate . WALAWEHHH .. my feveret bebb .
beli sampaai empai kali . sapa pun tak boleh lawan nina . hehehee

  JOM LIKE LIKE :)


suka ? like or comment ok !

0 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥: