Followers

My Best Friends Forever

selamat pagi . *nak tengahari dah pun

Hari nie nak hapdett pasal MYBFF *eh eh apa tu ?
BFF tu maksudnya Best Friends Forever . ha dah tahuk kan ? so cepat cepat bace . bukan apa igt senang ke nina nak cerita pasal my bff kat korang .

yang pertama .
Nurul Jannah Bt Sabari .


sape dia . tu nma kata atas tu . Kami kawan dari sekolah rendah . di mana ada dia, di situ ada nina . kami selalu buat keja gila sama sama . buat jahat sama sama . study sama sama . menangis ja tak sama sebb nina tak suka org tgok nina nges . hudusss . percaya tak sekolah rendah dari darjah 1 kelas yg sama smpai darjah 6 . form 1 pun sekelas . form tu je tak . form 3 kelas yg sama . heh . then mulalah nak buat kerja gila . form 4 kiteorg tak dok sekelas . tapi still rapat . sebab kami merempit bersama . haha . kami banyak persamaan oo . Kami benci org yg sama .*nak tau sapa . mna boleh .and lastly nina sayang sgt sgt kat jannah . act tu bukan nma gelaran dia . AKU SAYANG HANG


Nurul Atikah Bt Mohd Noor

 
 nie kawan baik nina jugak . hehe . ok kami kawan dari sekolah rendah jugak . dari darjah 2 smpai lah sekarang . lama tak ? dia nie baik dan pendiam sikit .tak sejahat nina . kami selalu study sama sama . kalo nak exam tu rumah dia selalu jadi port utk study . persamaan kami , kami suka study last minit . hah . barulah sempoi . dia nie pandai pada nina . *jelesbeb . waktu sekolah slu kami selalu makan sekali jalan sekali . kami mcm laki bini oo . then msuk sekolah menengah . kami sekelas then naik form 2 dah tak . samapi lah sekarang . kadang kadang nina rasa lah hubungan kami dah serapat dulu . sebab dia pun ada geng sendiri . begitu jugakk nina . AKU SAYANG HANG

LASTLY 
Nor Nadia Bt Nadzri 
 

yang mana satu ? tu yg duduk tu . Ok dia ni plg genius antara kami semua . dia ni diam tapi kalo dak cerita . asyik pot pet ja . hah *just kidding sekolah rendah masih sekolah sekali . mai form 1 dia pindah . sedih tak terkira lah . mna tak sedih tak de dah kawan yg boleh mai umah nina hujung minggu . pastu main sekali . buat hw sekali . dan tak dak dah org tlg nina buat folio . dia nie semua pandai . sebab tu nina sayang dia . sekarang dia sekolah lain . kami makin renggang ., dia dah ada kawan baru *taklah baru sgt . tapi nina masih kawan ngan dia . only Fb yg membuatkan kami boleh contact satu sama lain . AKU SAYANG HANG NADIA .


yang tu jelah kawan rapat serapat nina . mana ada orang lain . dulu ada lah sorang tu tapi now she's not my friends anymore .

suka ? like or comment ok !

0 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥: