Followers

I lap u , u lap me ? love is blind

good morning .....
dah brekfast blom nie ? cepat gi brekfast uh , nnti masuk angin puloks perut tu . ^_^
hari nie nina merajinkan diri nak hapdett blog yang dah lbih kurang 3 hari tak besua muka . yo lah katakan nina ni busyyy memanjang . *alahai sodehnya .
tengok TAJUK kat atas tu .. SEE SEE !
I lap U , U lap ME . ape kes tu ? so jom terjah !



Nie kes kes orang kemaruk bercinta cintun lah nie . aduh sweet je kan !
jeles nina nengok . *yelah kite tak de org nak . tak seHOT korang :( *buatmukasedih


Orang yg tengah kemaruk bercinta a.k.a kaple nie , mata depa macam buta tapi sebenarnya tak buta punn . sebab tu LOVE IS BLIND . so jom baca kenapa nina cakap depa BUTA . *jgn marah ye


pakwe dia ja yg hensem

haih sapa yg tak mao pakwe hensem nie kan . tapi kalo org yag bercinta nie pakwe muka macam MR.BEAN depa tgok mcm SHAH RUKH KHAN dah . ye dokk ?? mesti kalo dia tu tgok pakwe friend friend dia , sura cakap pakwe aku yg hensem lagi .punyalah kemaruk bercinta .

pakwe dia ja yg baik

sapa nak pakwe baik ? hangkat kaki ! *hehe semua manusia di dunia nak pakwe or husband depa baik . sopan dan segla lah . tapi kes nie bukan mcm tu . kalo dah baru kaple tu semua nmpak pakwe dia baik lah , caring lah , tapi dah lama lama nnti mesti ada akan kta mcm nie 'yang igt abg baik selama nie tapi rupanya HAMPEH' korang ada dok cakap mcm tu ?

pakwe depa perfect

PERFECT ? sapa yg tak mao pakwe perfect . semua mao pakwe perfect .perfect dari segi apa ? mcm mcm lah . rupa paras, tinggi tapi sapa dapat pakwe yg pendek tu REDHA je lah ye .yo lah , manusia nie mana ada yg perfect .


pakwe depa putih

sapa dapat pakwe hitam . hangkat tangan . ish pakwe hitam pun tak pa haih . segak apa . tapi org yg dok bercinta nie dia nmpak pakwe depa putih . ye dokk ?

TAPI KORANG JANGAN MEMILIH SANGAT TAU . TERIMA JE :)
jom like dan komen .


suka ? like or comment ok !

0 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥: