Followers

bila ada buat tak kesah bila tiada baru mencari

selamat petang korang . 

hurm nina dah habis makan makan . then terbukak hati nak hapdet blog usang nie /


hari ni nina nak hapdet pasal 'bila ada buat tak kesah , bila tiada baru mencari'
korang ada pengalaman tak pasal topic yang nina nak bincangkan ni . rasa rasa ada kan ?
nina pun ada jugak pengalaman ni actually but ish malas lah nak cite kat korang .


topic nina nie merujuk kepada BF/GF korang . sape ada buat kat BF or GF dia mcm tu . cakap cepat *kang nina cepuk.. ish ish tak baik tau korang . BF or GF korang tu kan manusia jugak . bukan kayu or tunggul kayu . kesian dia . sedih nina tgok . 

eleh cakap orang nina pun buat jugak mcm tu . ehem ehem . mulanya tak suka , gaduh , tak mao tengok muka dia , but dia kejar kejar punya kejar *yg nie tipu ja .nina buat derkk je dekat dia . yo lah dah nina tak suka , tak suka lah kan . then tut tut *kisah disambung minggu depan   


korang penah rasa macam nie . orang yg korang sayang pergi tinggalkan korang , yo lah dah korang tak layan dia . *hambik kaww  .. so nina nak bagi nasihat kepada nina dan juga readers yg disayangi ,jangan pulok lepas dia dah tinggalkan korang baru nak menagis , melalak , bunuh diri lah , nak minum racun lah , nak mati lah , x mao hidup lah . apekebendalahkan .

HARGAILAH DIA SEMENTARA DIA MASIH ADA

jangan jadi macam nie tahuk .

 
akibat frust pakwe lari :'(


suka ? like or comment ok !

0 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥: