Followers

exam oh exam ...

selamat petang 
korang dah makan belom ? 
gi lah makan cepat ! nnti msuk angin ok .

nina mengambil kesempatan utk meng-hapdet entry baru sbb entry nina dah berhabuk .
berhabuk tak ?? sedih
sebab berhabuk lah nina menghidap selsema yg amat teruk .
ok tipu je

tapi yang selsema tu memang betul . its true .. lalalal
dok hapdet nie pun dok
aucummm aucummmm
korang gi jauh jauh ...
nnti berjangkit ..


dah apa yg nina merepek meraban nie kan 
ok kembali kepada tjuk asal /
EXAM 

perkataan tu memang menakutkan semua org kan 
termasuk nina
lainlah kalo org tu pandai dan genuis 
tak payah stdu dah pandai
nina pun takut sebab mula mula cikgu cakap exam mula 23 
tup tup
cikgu cakap mula 11 ..
alahaiiii mak ko
nina tak study nieh 
gimana sih 
dah la smpai 10 sbjek then nina nie dah lah tak pandai kan 
bukan mcm budak kelas nina ...




i miss them so much ..nak mcm dulu balik


suka ? like or comment ok !

kembali pulang

hoi hoi hoi ............


saya datang nie ........


rindu saya takkk ?????


eh eh TAKKKKKK


apalah nina nie kan .. tak bagi salam dulu ..
ok ok ,,
assalamualaikummmmm
tak jawab dosa tahukkkk 
nina kembali mengapdet entry di blog kesayangan nina nie
setelah hampir 3 minggu jgak lah tak aktif ..



bukan apa !
nina nie kan busyyyy memanjang *tak tahuk panjang mna
busy busy dan busyyyy

nak tahuk tak sebab apa nina busy ?
eleh korang tu bukan nak tahukk pun kan kan ?
tapi nina nak bagi tahuk  jugakk

nina busyyy buat kerja kursus akaun . yo lah kan budak 
SAINS TULEN + AKAUN 
penat oooo buat tu buat nie
sampai tak sempat nak apdet blog
tangan nie pun rasa keras semacam je bila nak taip nie
dah lama tak merapu meraban kat dalam nie ..
mcm lah aku glamor:)

so nina harap korang tegor tegorlah nina . jangan buat tak tahuk je tau .*muka manja





suka ? like or comment ok !

sebok memanjang kan ?

selamat petang dan selamat sejahtera ...


holla :)



dah lama kan nina tak uodate entry .. soryyy lah my sygssss 
a little bit busy ..
busy je memanjang nina nie ..
hahah .. ok 
nina nak kongsi aktiviti nina semasa ketiadaan nina di PINKOFMYLIFEISMINE


Raya di sekolah :)


 x sngka baju kmi sma warna 



 kembar nina dlm kelas . same date of birth


 wen yi . suka buat lwak dan plg x leh blah suka buat blur


 we again 


 cousin a.k.a bodyguard 


 holla :)


just me and still love u !



Kenduri kahwin my cousin


 
love u 
 

 
me and my aunt

 
raja sehari 



 
my cousin



 
me 

SELAMAT BERBLOGWALKING !


suka ? like or comment ok !