Followers

Shadow Effect Dekat Blockquote

selamat hari raya aidilfitri mulia ampun maaf diminta di suci hening dosa 
mood lagu raya ni .
bukan main seronoknya 


dah lama tak buat tuto kat hampa noh .
bosan pulak kan ?
nina nak buat lah nie .
pejam celik


hampa tau dak apa tuto nina nak buat hari nie .. tgok atas tuuu
hampa tak tau mcm mana ? ni ha mcm ni

 

mcm tu lah .. nmpak dak shadow warna pink tu ? 
1.design > edit HTML >tick expand widget 

2.tekan CTRL + F *serentak 

3.cari code comel nie 

.post blockquote {
4.dah jumpa ? copy pulak code bawah nie dan pastekan dekat bawah code yang korang cari tu .

text-shadow: 3px 3px 4px #FE2E9A;
warna merah : ketebalan shadow
warna ungu : warna shdow

5. hampa boleh cari warna dekat     PINKOFMYLIFEISMINE

6. save dan siap tapi preview dlu sebelum save

dah guna ? pandai pandai lah komen


suka ? like or comment ok !

0 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥: