Followers

jalan penyelesaian untuk welcome note


holla , selamat petang .
sambil ber-blogwalking dan menunngu waktu berbuke nie nina pun nak update lah entry .
act nina buat yg welcome note tu . then blog nina jadi gilakkk 
kecuakkk beb sebab nina tak boleh nak save edit html tu .. 

mcm nie lah

then nina pun mula dah nak meraung mcm owg hilang laki . huaaaaa
ye lah selepas 4 bulan lebih nina belai semanja manjanya tetiba blog nina jadi mcm tu . mcm nak gilakk *pi call wad gila cepat
then nina pun dok cari jalan penyelesaian tetibe nina dapat akal yg tak berapa bernas dan lagi menyusahkan .
nina tukar template lain then
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
BLOG SUDAH OK :) hip hip horayyyyyy

tapi agak memenatkan lah sebab nina nak kenat hias balik blog nina nie .. tukar nie tukar nuuu tapi uasaha nina berhasil .. ALHAMDULILAH :)

mylifeismine : kalo korang nak buat korang kena edit balik lah semuanya sebab ia akan hilang ... contoh mcm  replt to comment dan mcm mcm lagi


suka ? like or comment ok !

4 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥:

wanafifey said...

dah follow awk! ;)

♥mylifeismine♥ said...

@wanafifey thanks :)

puteяi ʓαняα said...

nina, before buat copy dan paste kod yg ada pada notepad or microsoft word. nanti tak adelah susah. edit balik. huhuhu.

zahra selalu buat cmtuh stiap kali edit blog :)

♥mylifeismine♥ said...

@puteяi ʓαняα ooo mcm tu .. thanks ye bg tau . sebelum nie x terpkir lah pulak ...