Followers

i hate u

hye . selamat petang .. dah lama kan nina tak update blog nina ,,
tapi jgn risau sebab hari hari nina bukak blog nie dan blogwalking dekat blog korang semua ..
so ribuan dan jutaan terima kasih kepada korang yang dah datang berkunjung ke blog nina nie ...
kepada musuh saya yg dikasihi dan disayangi ... anda tidak dialukan ... so get out ,,,(bukan korang lah )

nina nak tegaskanlah .
SAYA TAK SUKA ORG KATA KAWAN SAYA BITCH OR SLUT


mylifeismine : kepada si DIA yag suka kata kawan nina slut ke bitch ke diharap jagalah mulut anda ya ..kesabaran saya ada had nya ... bak kata si musuh yang sedang membaca .. heheh



mylifeismine : bukan utk follower nina dan korang yang berkunjung kesini tapi untuk sesetengah perempuan d luar sana



suka ? like or comment ok !

2 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥:

baiti baitie said...

caiyok2! haha. tataw nak komen apa.

♥mylifeismine♥ said...

@baiti baitie hahah ... lawak lah baiti nie .. heheh btw thanks