Followers

MITOS TENTANG BIBIR

hye .. dah lama kan nina tak post entry ... sori lah . nina memang busy .. tak sempat nak cari idea nak buat entry baru ... ha hari nie nina ada time sebab nina tak pegi sekolah ... rajin tak nina nie ? hahah
tengok kat atas tu ... BIBIR ? korang ada bibir tak ? sure lah ada kan ? haiwan pun ada bibir ... semut yang kecil pun ada kan inikan manusia macam kita nie ... NORMAL PERSON ...

bibir korang macam mana ? besar , tebal cute dam macam macam lagi kan ... nina ada satu fakta tentang mitos bentu bibir nie ... ada yang kata bibir kalo bentuk macam nie ... bla bla bla ... kan kan ?

BIBIR SEGAR DAN KEMERAHAN
-mempunyai tubuh badan yang sihat dan pandai menjaga kesihatan diri
-dianggap ceria sehingga ramai yang suka berkawan dengan mereka
-pandai menyesuaikan diri dan seorang yang ramah
-mampu memberikan keriangan kepada pasangannya
-suka disayangi dan mahukan kasih sayang sepenuhnya .

BIBIR YANG BIRU (PUCAT)
- tidak boleh dipercayai
-bersifat ingkar dan cuai terhadap tanggungjawab
-cerewat dan suka menimbulkan perselisihan dengan pasangannya

BIBIR YANG TIPIS
-banyak mulut dan suka bercakap
-gemar melakukan sesuatu dengan cara tersendiri
-pandai memujuk rayu
-tahu berpura-pura dalam memainkan peranan untuk kepentingannya
-mempunyai nafsu yang besar
-memerlukan belaian yang sepenuhnya
-bersikap optimis dalam kehidupan


BIBIR YANG MUNGIL
-mempunyai gaya dan pesona
-bersifat keanakan dan manja
-suka didampingi dan dibelai oleh pasangan
-suka bergantung kepada orang lain
-tidak mempunyai pendirian yang tetap
-selalu bersikap ragu ragu
-boleh menjadi ibu yang baik serta suri rumah yang bertanggungjawab
-suka merungut dan berleter


BIBIR YANG TEBAL
-mempunyai nafsu yang kuat
-sukakan kemesraan dan kehangatan
-bersikap agak bebas danterbuka
-mampu memberi keseronokan dan kesenangan kepada pasangannya
-suka mencemuh dan memalukan
-tidak suka berpura-pura
-boleh menjaga rahsia dengan baik
-kata kata yang dihamburkan mampu menyakitkan hati
-mementingkan kecantikan dan bersolek lama
-boros berbelanja

BIBIR SENTIASA TERBUKA
-keinginan yang tinggi dalam kehidupan dan seks
-berdisiplin dan mencapia pretasi yang membanggakan
-memperoleh kedudukan yang baik dalam kerjaya
-optimis dan bermatlamat
-mudah jatuh cinta dan berusaha untuk memilikinya
-tidak segan atau malu untuk meminta apa yang dihajatinya
-pandai merangsang pasangan
-pandai memanfaatkan keistimewaan diri

notakaki : tak semestinya yang dekat atas tu betul ... dah nama pun mitos kan ? dont judge a book by its cover   



suka ? like or comment ok !

0 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥: