Followers

3 Y O ? APA TU ?

hye korang ... sudah lama kan nina tak update blog nina ... actually nina hari hari bukak blog tapi just balas balik kalau korang follow nina ... nina pun tak lupa untuk BW kat blog korang :)) sejak akhir-akhir ni nina sibuk a.k.a busy memanjang !!! panjang mana ??? ada lah sepanjang tembuk cina !! hahahh lawak je
hari ni nina mengambil masa untuk update blog nina sebab korang mesti rindukan nina kan ? betul tak ? hahhaha perasan sebentar :))

hujung minggu lepas nina ngan kawan kawan nina ada masuk futsal ... hahah sebenarnya untuk menghilangkan stress setelah penat belajar ! korang stress tak ? mesti lah kan apatah lagi budak budak candidates SPM ,PMR dan tak lupa juga UPSR .. nama team kami *tu ha yang atas tu ! 3 Y O .. maksudnya ? biarlah rahsiaaaaaa ... waktu mula mula nak lwan tu punya lah takut + getaq + sakit perut + ak pengsan semua ada !
macam macam kan penyakit yang datang ! itu semua kerana takut punya pasal .. dah la tak practise apa pun ... main futsal jauhlah sekali ... kuakuakua tapi memberanikan diri nak masuk jugak .. hahah ..

mula mula lawang yang budak sekolah TATAR ! ganas ganas jugak mereka ni ... biasalah budak sukan ! then lawan punya lawan ada lah smpai jatuh berguling-guling kat dalam jaring ... ganas tak kami ? then seri ! 1-1 *bangga ceqq ... then lawan ngan geng SUKA SUKA TEAM plak .. nie geng geng para ibu dan guru ... huh ada ka nina nak kena lawan ngan cikgu sendiri .. takut makkk ..alhamdulilah kami menang 2-0 ,,,,

kami dapat meneruskan perjuangan kami dengan masuk semi final ! fuhlamak dengan tak pandai main ...
then maih semi final kalah .. sebab apa ? sebab kamilawan ngan pengkid ... boleh tera tu .... depa pandai main . rasa tercicir pulak kami .,... hahha ... tapi kami gembira sebab disamping menghlangkan stress boleh jugak kami mengeratkan lagi persahabatn kami
♥thanx korang sebab buat nina gembira  
nie ada sedikit gambar untuk korang cuci mata
 

 

 

 


suka ? like or comment ok !

0 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥: