Followers

RM 2000 JANGAN MAIN MAIN !

hye , assalamualaikum 
sehat ? kalo tak sehat pegi makan ubat cepat ... go .go .go .
dah lama kan nina tak update entry blog nina nie ... rindoo sama nina tak ? kalo rindu komen cepat :)
actually nina busy lah sesangat sangat ... homework banyak sangat ...  kesian kan dekat nina ... online sejam je sehari ... 

ok kembali kepada tajuk diatas yang cantik tu ! tu harga blog nina ... witwit lah ..
harganya boleh buat beli baju untuk 5 bulan . kalau nina duit tu mungkin habis dalam masa 2 bulan ... shopaholic lah katakan ... beli baju , beli kasut , beli seluar , beli beg dan lain lain ... tapi nie harga kalau nina jual blog nina nie .,.. tak mungkin lah nina nak jual kan ... sayang ooo .. the world of pink lah blog nina nie ... sayang kalau dijual untuk dibeli nanti :) perasan lah pulak kan ? ada ke orang nak beli ? kalau ada bagi tahu nina .. nanti nina buat blog satu lag then jual kat dia .. kalau MYLIFEISMINE  no way lah dear ... hahaha ...
nie ada gambar yang mebuktikan yang blog nina berharga RM 2OOO+++ hahahah



kalau korang nak try bapa korang punya blog berharga .. try lah kat sini   MYLIFEISMINE:)


suka ? like or comment ok !

0 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥: