Followers

new mak ngah :)

hye korang .. apo kabar ? mesti baik kan ? hahahah ..



hari ni nina malas nak buat tuto sebab malsan lah .. then nak post entry baru abaout mak ngah .... cuti hari tu pak ngah nina kawin then nina dapat mak ngah baru .. hohoh .. syok lah ... mak ngah kami tu berjiwa muda but a little bit sopan kot .. hahaha ... jangan marah .. then cousin nina semua balik ,tapi ada yang tak balik ... famili mak njang tak balik ... kenduri tu meriah lah ...
orang yang paling rajin sure lah nina kan ... perasan sudah ! tolong bagi bunga telur je a.k.a bunga coklat .. haha ... then rehat rehat sambil makan ... tapi kan maksu nina ngan umi , my cousin diorang tak buat apa pon .. sembang pastu makan ja tau .. geram lah ni ... hahah just kidding nina gambar gambar nya ... nina tahu korang sure tak nak baca panjang panjang .then tengok gambar jadilah kan ?





GONNA MISS U GIRLSSS <3

suka ? like or comment ok !

0 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥: