Followers

2 MORE DAYS

hye korang :)


akhir akhir nie nina selalu je post entry pagi pagi ..maybe idea banyak kot ? heheh perasan kan ?
nina nak cerita pasal tajuk yang nina buat hari ni , '2 more days' sure korang pon tahu kan ?
lagi 2 hari dah nak bukak sekolah :( waaaa sedih kan ? nina tak suka lah sebab homework nina tak siap lagi ... kalaulah boleh stop je masa hari nie kan best !then nina dah tak boleh nak online banyak banyak hari nie sebab nak buat homework .. sebab tu ju jugalah nina post entry awal pagi ni .... kenapalah masa cepat sangat berlalu ? nina tak puas lagi ni !terima je lah kan ? kesian nina :( mak nina pun dah bising sebab langsung tak sentuh buku ... mana nak sentuh .. minggu first mengadap FACEBOOK dan BLOG .. minggu second pi holiday then baru balik terus rindu blog n facebook ... tak pe lah nanti nina buat lah homework ! ok nak gi buat homework lah nie :)

bye !
midazin ! 
adios !



suka ? like or comment ok !

0 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥: