Followers

OHHH KAMOOOO

hye , selamat pagi , good morning 
awal jugak nina bangun hari ni ..
siap boleh update blog lagi tu ....
actually nina happy ni...
pasal apa ?
about twitter
heheh :)

dalam dua hari yang lepas nina tweet RANDY PANGALILA
ingatkan dia tak balas lah kan ... artis lah katakan
tiba tiba dia reply ..
walawehhhh bukan mai seronok + nak lompat sama tinggi ngan KLCC
nina tanya dy btol ke tu twitter di and dia cakap "iya"
nina tweet ngan artis owh .....
macam macam kami tweet dan yang nina suka tu dia tak sombong ... huhuhu
jap nina nak bagi bukti yang nina tweet ngan dia ...





tekan untuk bagi besar ...

nina cakap indon aih ngan dia .....
tak lah bapa nak fasih kan 
ok lah bye nina tak nak cite panjang panjang






suka ? like or comment ok !

0 berceloteh bersama ♥mylifeismine♥: