Followers

CINTA MONYET ?

assalamualaikum
selamat sejahtera
moshi moshi
ahlan wahsahlan 

pnya lar byk !
hahah

ary nie ada idea sket nak post entry kan ..
smbel basuh basuh bju yg smnggu x basuh tuh ! 
this week asyik busy ngan study je x sempat idea nak dtg ..
hahah ( apa yg aq merepek nie hah )

ok ok ! kta kembali ke topik asal ....
about CINTA MONYET
sapa penah ber cinta ngan monyet ?
cepat gtao !!
haha ! 
bkan kaple ngan monyet lah ! nie pasal cinta zaman budak budak ni ...
mcm saya skang lah ...

rasa rasa semua ada pengalaman kan ?
CINTA MONYET 
terjadi apabila kta suka akan seseorang sebelum kita bersedia untuk mengalaminya 
kalo ada yang penah terlibat ngan CINTA MONYET nie 
alahai sure nya akan dapat simptom simptom ini 

~tido x lenalah
~mandi x basah lah  *mandi ke tak nie ?
~tengok TV nmpak muka dia
~mkan nmpak dia 
~nak tido pon termimpi kan dia 
~rindu rinduan lah *pastu SMS kat dia
" i miss u "
 
apa kes lah kan ?
kalo laki x pa lar nak miss miss SMS SMS nie 
kalo pompuan ?
x ke malu 
x pa x pa !
~pastu tiap tiap jam saat minit hour second nak SMS ngan dy 
nak CALL dia ...
hadui PARAH PARAH !
~kalo boleh tiap tiap hari nak jumpa dia ...
~nak tido slalu kta " gudnite , sweet dreams , mimpikan saya tao "
~bangun pagi " morning syg , baby ,hubby ,honey ,darling "
bukan main lagi hampa noh !* nie mak mak akan cakap 
~pastu kalo nak g jumpa BF ka GF ka sure lah kalo x pkai cntek cantik
kadang kadang ada yg smpai snggop tahan lapar coz nak simpan duit nak beli baju baru 
*nak jumpa KEKASIH lar 

kadang kadang CINTA MONYET 
nie ada kebaikan ke tak ?
sesetengah ckp ye 
ada kata tak !
ok lah
*pesanan dripada penaja
KALO NAK EHEM EHEM TUH * bercinta
TUNGGU LAR HBES BELAJAR DLU ..
.KALO NAK CINTA MONYET SKUNK PON BLEH TAPI PELAJARAN TU YANG PERTAMA
*kalo korang x pandai ada ka owg nak ?
ada lah kot kan ?

sampai sini saja entry hari ini 
jap jap nak letak monyet
dah nma pon cinta MONYET

SAMPAI KETEMU LAGI !
BYEEEEE
SAYONARA
ADIOS
MIDAZIN

suka ? like or comment ok !