Followers

SETAHUN SUDAH :)




assalamualaikum ...

selamat pagi
good morning !
hei bangun bangun !! cepat baca entry baru nina nie ...

hari nie nina dah capai satu kejayaan oooo . apa ? hahah kejap nina masukkan dulu gambarnya !

klik untuk lebih tumbesaran !

lekas lekas nina nak bagi tahu nie .... act pada tnggal 31/5/2009 nina kawan ngan sorang mamat nie ... huhuh erti kata lain k a p l e ! alah biasalah orang kaple nie .. mula mula semua nampak ok ! dah lama macam tu mula lah wat perangai .! nina pun suka wat perangai nie ... then setahun kami k a p l e , lepas tu p u t u s !
haaaa nina sedih kot :( tapi lep[as nina tau dia tu suka curang curangan terusnina tak sedih dah pasai dia ... menci menci lagi ada lah .... geram + meluat !!! hahah ..  emo pulak nina nie ...
then tanggal 31/5/2010 jugaklah kami c l a s h a.k.a p u t us ! thats mean skang nie dah setahun nina single ... gembira la jadi orang single + mingle nie .. :) sampai sekarang nina tak kaple lagi ,,, 

HATI SUDAH TERTUTUP UNTUK INSAN BERNAMA LELAKI !

gambar nie bukan gambar pakwe nina !
okeyh ! bye :)







suka ? like or comment ok !

HEADER BARU !

assalamualaikum ...
selamat sejahtera
selamat petang :)

come come terjah blog nina ... cantik tak ? pink kan ? comel kan ? heheheh ...actually nina suruh kak lyssa buat kan untuk nina header yang baru ni ... teruja nak gitao kotrang ... :) nina suka lah header baru tu ... walaupun simple tapi cantik ... so korang soh lah kak lyssa buatkan


nie header baru nina
klik untuk besar :)



itu sahaja yang nina nak gtao ....
babai :)


suka ? like or comment ok !

OHHH KAMOOOO

hye , selamat pagi , good morning 
awal jugak nina bangun hari ni ..
siap boleh update blog lagi tu ....
actually nina happy ni...
pasal apa ?
about twitter
heheh :)

dalam dua hari yang lepas nina tweet RANDY PANGALILA
ingatkan dia tak balas lah kan ... artis lah katakan
tiba tiba dia reply ..
walawehhhh bukan mai seronok + nak lompat sama tinggi ngan KLCC
nina tanya dy btol ke tu twitter di and dia cakap "iya"
nina tweet ngan artis owh .....
macam macam kami tweet dan yang nina suka tu dia tak sombong ... huhuhu
jap nina nak bagi bukti yang nina tweet ngan dia ...





tekan untuk bagi besar ...

nina cakap indon aih ngan dia .....
tak lah bapa nak fasih kan 
ok lah bye nina tak nak cite panjang panjang






suka ? like or comment ok !

pengorbanan seorang remaja bergelar pelajar

selamat petang .. hai dan selamat sejahtera
mari lah baca entry saya kali ini ..
mesti kamu semua pernah alaminya kan ?

ok , nie pasal tajuk saya kat atas tu !
tengok balek tajuk apa yang saya tulis
cepatan dongg
"HOLIDAY TAK BERMAKNA"
ahaiiii
dah 3 minngu saya dan rakan rakan seperjuangan menilik hampir semua buku rujukan , buku teks , buku latihan untuk exam mid year tahun nie ..
biasa lah kami dah masuk tingkatan 4 , bak kata mummy saya dah dewasa pon ..
so kami kena pikir pasal masa depan kami ..
nak kerja apa ? nak jadi apa ? 
DOKTOR ? PENSYARAH ? ARKITEK ? MAT REMPIT ?
saya harap tak ada lah yang jadi mat rempit ni kan ?

msauk ke topik terhangat saya  ..
semua budak sekolah , tadika or apa apa aja ..
sure happy gila kan nak holiday , cuti sakan lah katakan .. menurut pengiraan saya yang tak bapa nak pandai nie , cuti sekolah kali ni 16 HARI 
fulamakk banyaknya ... *muka happy bagai nak gila
tapi adat jadi pelajar ni memang kalau cuti sekolah ja sure lah ramau yang mengeluh ..
SEBAB APA ? sebabnya homework banyak ... kadang kadang rasa macam nak cuti setahun ..
nina pon banyak jugak homework nya .. tapi tak pe lah .. nak pandai kena berkorban waktu muda nie ... x gitu ??
korang pun mesti banyak kan homework ? tpai yang pastinya FACEBOOK , BLOG , TWITTER , TUMBLR dan macam macam lagi pasti akan diluangkan masa ...
kadang kadang sampai tak sempat nak buat homework... 

ok lah cik nina rasa dah merapu rapu dah nie






suka ? like or comment ok !

TODAY IS THE DAY !!

halooo , sehat ?
kalau saket cepat cepat ambil ubat ya !
:) PERHATIAN BANGAT SIH 

nak story kat korang nie ...
arini last exam ..
masa kat kolah tadi macam kura-kura bagai 
geram kot ..
dah lah nina nak balik awal
hhehehe ...
ok ok ...
nina nak story kat korang nie pasal FOLLOWER nina ...
waktu nina buat blog nie dulu ..
follower alahai maik kau seket ..
sekarang dah meningkat
GOOD NEWS
nina tak lah kejar FOLLOWER nie ...
kalo nak follow just tekan button FOLLOW uhh
nina tak kesah 
tapi nina bangga lah jugak kan sebab follower dah meningkat
nina merepek panjang panjang nie bukan korang nak baca kan ?
so nina letak picture jah lah ...




so kepada follower yang follow nina ... thank you so much ...
im appreciate that
tajuk kat atas tu tak ada kena mengena dengan picture tu ....

ok lah sampai sini sahaja ..
bye ...






suka ? like or comment ok !

JOM JOIN BLOGLIST SHIEMA SUFIAN


kategori : puteri cantek








suka ? like or comment ok !

SEHARI JE LAGI

HYE HYE 
tgok tajuk kat ats tu 
lagi sehari ?
yaya
ecok tepat pukul 1.20 saya akan BEBAS 
yahoooooooo
bukan masuk lokap ke penjara ke
nie keluar dripada mnggu exam
best nie 
x sabar sabar dah
act ari nie dah rasa macam BEBAS
coz esok 1 paper jah
BIOLOGY
my feveret subject
boleh ambek course nak jadi doctor lah nie
no no no
nina x nak jdi doctor
i want to be a lecturer
sjak kcil lagi suka ngajar owg
hahahhah


melalut lah pulak kan petang petang nie
ok ok
act dah TIGA MINGGU a.k.a THREE WEEKS
nina exam but BLOG and FB x leh nak lupa 
balik ja sekolah sure ngadap PC ...
ketagih lak kan
not drugs ok
heheheheh
mummy slalu marah and she said 
"x kan nak exam ngadap PC ?'
dan sbagai anak yg x bapa baik nie
"ala mummy , nnti akak study lah "
kadang kadang mummy geram jgak lar ngan nina 
SORRY SORRY MUMMY


ok lah ecok nina nak post sal entry baru
so jgan lupa datang blog nina tao tao !!
bye bye



                                                                     tekan sini ! hahahah



suka ? like or comment ok !

CINTA MONYET ?

assalamualaikum
selamat sejahtera
moshi moshi
ahlan wahsahlan 

pnya lar byk !
hahah

ary nie ada idea sket nak post entry kan ..
smbel basuh basuh bju yg smnggu x basuh tuh ! 
this week asyik busy ngan study je x sempat idea nak dtg ..
hahah ( apa yg aq merepek nie hah )

ok ok ! kta kembali ke topik asal ....
about CINTA MONYET
sapa penah ber cinta ngan monyet ?
cepat gtao !!
haha ! 
bkan kaple ngan monyet lah ! nie pasal cinta zaman budak budak ni ...
mcm saya skang lah ...

rasa rasa semua ada pengalaman kan ?
CINTA MONYET 
terjadi apabila kta suka akan seseorang sebelum kita bersedia untuk mengalaminya 
kalo ada yang penah terlibat ngan CINTA MONYET nie 
alahai sure nya akan dapat simptom simptom ini 

~tido x lenalah
~mandi x basah lah  *mandi ke tak nie ?
~tengok TV nmpak muka dia
~mkan nmpak dia 
~nak tido pon termimpi kan dia 
~rindu rinduan lah *pastu SMS kat dia
" i miss u "
 
apa kes lah kan ?
kalo laki x pa lar nak miss miss SMS SMS nie 
kalo pompuan ?
x ke malu 
x pa x pa !
~pastu tiap tiap jam saat minit hour second nak SMS ngan dy 
nak CALL dia ...
hadui PARAH PARAH !
~kalo boleh tiap tiap hari nak jumpa dia ...
~nak tido slalu kta " gudnite , sweet dreams , mimpikan saya tao "
~bangun pagi " morning syg , baby ,hubby ,honey ,darling "
bukan main lagi hampa noh !* nie mak mak akan cakap 
~pastu kalo nak g jumpa BF ka GF ka sure lah kalo x pkai cntek cantik
kadang kadang ada yg smpai snggop tahan lapar coz nak simpan duit nak beli baju baru 
*nak jumpa KEKASIH lar 

kadang kadang CINTA MONYET 
nie ada kebaikan ke tak ?
sesetengah ckp ye 
ada kata tak !
ok lah
*pesanan dripada penaja
KALO NAK EHEM EHEM TUH * bercinta
TUNGGU LAR HBES BELAJAR DLU ..
.KALO NAK CINTA MONYET SKUNK PON BLEH TAPI PELAJARAN TU YANG PERTAMA
*kalo korang x pandai ada ka owg nak ?
ada lah kot kan ?

sampai sini saja entry hari ini 
jap jap nak letak monyet
dah nma pon cinta MONYET

SAMPAI KETEMU LAGI !
BYEEEEE
SAYONARA
ADIOS
MIDAZIN

suka ? like or comment ok !

YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY



nie award dri blog 
http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/
sbb dah jdi bfollower nya
thanx kak @nanie


suka ? like or comment ok !


SELAMAT 
HARI
GURU 

untuk ckgu cikgu SMJ dan SKT

suka ? like or comment ok !

BERSYUKUR JE LAR


salammmm ang hye my followers


saya sgt lar sket aty skunk ...
grrr !!!!
dah tao add mate ssah bg nak gila 
x mao study ..
hah skunk ..........
dpt ok ok ja ...
tpy syukur lar dah LULUS
 TPI SYA TETAP BERSYUKUR ...
 tpi sya tetap bersyukur ...
kta kna bersyukur ke ats nikmat yg kta dpt
hurmmm
ALHAMDULILAH LAR




 

suka ? like or comment ok !

happy mummy day

selamat hari ibu ....
syg mummy ....
terima kseh sbb dah jga kaka ngan baik ..
smpai leh sehat smpai skunk ...
KAKAK SAYANG MUMMY
korang syg mak korang x ?
sure syg kan ?
IBU 
IBU 
ENGKAULAH RATU HATIKU ....

NIE PICX MUMMY SYA
   SAYA SAYANG MUMMY SAYA

suka ? like or comment ok !

bye FB n BLOG tersayang

wei sdeh .....
nnti ujung mnggu ja leh bkak blog aq ngan FB ....
nak exam ...
nak kna dpt 10a's nie ..
must get it ...
i really need it ...
really really n really ....
suka ? like or comment ok !

3 weeks ! oh god

hye my sweet blog .... u miss me ?? hah ? u miss me alot ... ohh YOU ARE SO SWEET  
sye pon rindu sma kmooo ....
hah ... jgn nak merapu ... nak cer cite nie ..
mnggu dpn start exam ... ( x tao nak syok ke nnges )
yg pastinya i fell so scared ...
subjek yg plng tkot ofcoz lar ADDMATE , CHEMI , BIO ,PHYSICS...
awad plak nak tkot ?? sbb aq x bapa nak reti ....
sdeh kan ? simpati lar sket
btw korang doakan aq tao bg bleh jwb dgn baik ... AMIN










suka ? like or comment ok !