Followers

Ujian Dah Mula SPM Coming soon .

hellooooo ^_^


hari ni tiba tiba ja idea datang mencurah curah . korang buat apa tu ? facebooking ye ?
nina baru je habis tengok VANILLA COKLAT . aiseymannn sweetnya diorang kan ?
nina nak jugak lah pakwe ka husband ka macam tu . *gatal kan ?



tengok tajuk nina . saja nak mention SPM . 
yo lah im a candidates SPM 2012 .
mau tak cuak kan . btw ujian satu dah mula . nina ni gelisah tak mau mau dah .
tidur tak lena , mandi tak basah *basah jugak , makan je kenyang ye . 
otak otak semua saraf saraf mula beroperasi sebab nina kena study . tengok dah dua minggu tak update blog . berhabuk ditambah dengan sawang . semua complete . 
tapi nasib baik korang ada kan ? siap tinggalkan jejak plus comment lagi . *muahh sikit .



korang ujian tak lagi . ha study betul betul . dont play play ya ?



jom buku sejarah dah panggil tu . apa lagi kena lah tinggalkan blog nina terkontang kanting menjaga diri sendiri . 




suka ? like or comment ok !